Noi 10buc/lot Auto Universal Ușă de Absorbție de Șoc Garnitura Pentru Portbagaj Izolare fonica Pad rezistent la Șocuri Îngroșarea Perna Autocolant

7.05lei 3.15lei

Etichete: masini autocolante reflectorizante, reflex de striptease, evacuare de incendiu, movy, ford ranger t8, domeniul de aplicare, 4490i, autocolante anti-șoc auto, anti reflexie autocolante auto, amortizor spate pentru biciclete de munte.

SKU : c86 Categorie:Accesorii Exterioare
Distribuiti:
Descriere

  • Tensiune: -
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: Diameter
  • Culoare: negru/Alb luminos
  • Material: Latex Natural
  • Tip De Element: Benzi Reflectorizante
  • Suport: Dropshipping Cu Ridicata Și Cu Amănuntul

Dropship 10 piese accesorii auto Ușa de absorbție a șocurilor garnitura de șoc-dovada și de absorbție a sunetului tampon autocolant accesorii auto

Descriere:

V-ați confruntat cu această situație?Unii oameni închide ușa cu forța și de a face un zgomot puternic va fi speriat, Dacă ușa nu are nici o pernă pentru o lungă perioadă de timp, vopseaua se va exfolia.atunci când deschideți și închideți ușa, care va deteriora masina ta.

Folosind această mașină usa anti-coliziune autocolant poate reduce în mod eficient vibrațiile atunci când portiera este deschisă și închisă.

Acesta poate, de asemenea, preveni rugina atunci când este instalat pe șurub.

Gama larga de aplicare: Acest produs este, de obicei, potrivite pentru cele mai multe tipuri de autoturisme, Suv-uri, Rulote, utilitare, etc. În același timp, acesta poate fi instalat în mai multe locații de pe întregul vehicul

Această mică jucărie este fabricat din latex natural, care are o bună elasticitate și absorbție de șoc efect.După teste riguroase, durata de viață poate ajunge la 10 ani.

Acest produs poate fi plasat pe ușa de la portbagaj, poate fi instalat cu o capota, etc. care poate reduce comun deteriorarea vehiculului.

Instalarea este simplă și comodă, acesta nu va deteriora vopseaua.Partea din spate a produsului este super adeziv, care poate fi atașat ferm, fără a cădea de rupere jos.Acesta nu va fi afectată chiar dacă ploaia e uda.

Comprimat grosimea de 10mm, cu guri de aer.Asigurați-vă că ușa poate fi închisă, în mod normal, fără a provoca probleme de etanșare.

Caietul de sarcini:

Material: latex Natural

Culoare: negru/Alb luminos

Dimensiuni: Diametru: 28mm(1.1 în),Înălțime: 10 mm(0,4 in)

Un set de 10buc, corespunzând la 4 usi, portbagaj si capacul poate fi instalat.Este recomandat să instalați 2 pe usa pentru un efect mai bun

Pachetul Inclus:

10BUC x Masina amortizor garnituri

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii