5Pcs Acvariu Fraier ventuza Încălzire Fraier Clipuri Titularii Pentru Linia de Aer Tub de Oxigen Furtun de Aspirație a Pompei Cupe Acvariu accesoriu

5.78lei 2.93lei

Etichete: pompa de sup, ventuza pentru pesti de acvariu, avantaje, furtun apa, pompă de căldură pentru încălzire, cupa de aspirare, suport etichetă, acvariu titular, eheim filtru, chilis.

SKU : c741 Categorie:en-gros
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic

"Descriere: diametru Mandrina: cu diametrul de 3,4 cm Clip diametru: 2.4 cm diametru Adecvat (maxim clip):2.4 cm ventuza diametru:3 cm Culoare: Negru Material: Cauciuc Caracteristici: 1. Profesional fixe tijă de încălzire și alte șapte echipamente acvariu, 2. Adoptarea de cauciuc de inalta calitate cu o puternică aspirație, produsul are o durată lungă de viață. 3. Produsul este prietenos cu mediul înconjurător, și este non-toxic și inofensiv pentru apă și animale de companie. 4. Folosește fraier pentru a repara, și este ușor de utilizat, fără a necesita nici un instrument. 5. Un pachet contine 5 clipuri, care este practic și economic. 6.Maximă poate fi redusă la 2,5 cm diametru.Pachetul listig: 5pcs * ventuze"

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Shangin1980  — 

    Thank you all came in excellent condition

  • M Beales  — 

    Not reçu