Fluidizarea hopper cana (sticla de 1 litru) pentru vopsire Electrostatic Fabrică de mașini de Promovare

218.82lei

Etichete: cum de a construi pigmentată booth, spray de acoperire machine, acoperire cu pulbere mașină maro, acoperire cu pulbere de mașini de epocă, acoperire cu pulbere mașină de bricolaj, cabina de pulverizare, pulberi de acoperire machine, acoperire cu pulbere duză, acoperire cu pulbere booth diy, acoperire cu pulbere hamilton.

SKU : c62 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: hopper cupa
  • Nume De Brand: DRAWTOO

CAIETUL de sarcini

CAIETUL de sarcini

Introducere: 1. Fluidizarea hopper cana (sticla de 1 litru) pentru vopsire Electrostatic de pulverizare mașină de sistem 2. Hopper / Cupa corpul este de culoare transparent, este ușor pentru a viziona pulbere în buncăr. 3. Produsul placa în jos, se face cu PE molecula mare de materiale, face praf bine distribuite. 4. Calitate bună și folosind bine. 5. Volum: aproximativ 1 Litru 6. Diametrul de sus sau de jos: 100mm 7. Diametrul corpului: 90mm 8. Înălțime: 235mm 9. Fabrica de sprijin direct, de garantare a calității.nu intermediar, economisi bani.OEM este binevenită. 10. Veți obține ceea ce ai plăti pentru.merită fiecare bănuț. 11. Timp de garanție: Un an garantie.Pachetul include: 1 x Fluidizare pulbere hopper ceasca (1 Litru)

DESPRE ADRESA DE LIVRARE

Adresa de livrare nu ne navă pentru a-Dragă prietene, din cauza serviciului de acoperire sunt diferite de DHL, FedEx sau TNT, niște adresa de livrare este aparține Zonă de la Distanță de serviciul DHL sau FedEx serviciu sau TNT serviciu.Înainte de a face comanda, vă rugăm să verificați adresa de livrare pe site-urile oficiale ale DHL, FedEx sau TNT.nu vom livra elementul la acele adrese care aparține Zonă de la Distanță.am, de asemenea, poate verifica adresa de livrare pentru tine, dacă vă eBay-mi mesaj înainte de a face comanda.Oricum, te rog eBay mi-mesaj pentru cea mai bună rezoluție în cazul în care adresa de livrare aparține Zonă de la Distanță.

DESPRE TAXELE VAMALE

Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: 1)taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2)vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare.

DESPRE GARANȚIE

100% din toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere și vă garantăm că toate produsele noastre veți obține va fi de lucru bine.Noi de aprovizionare de Un an Producătorul de Garanție perioada de la data achiziției originale.Garanția nu acoperă servicii sau înlocuirile necesare din orice cauză externă, inclusiv, fără limitare sau reparații neautorizate.În această perioadă, vom repara sau înlocui un produs defect sau o parte cu un noi sau renovate element.Utilizatorul este responsabil pentru toate mijloacele de transport și cheltuielile de asigurare pentru Element.

DESPRE POLITICA DE RETURNARE

Produs poate fi returnat pentru rambursare sau înlocuire în termen de 30 de zile de la data cumpărării.Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile.Costurile de transport sunt non-rambursabile.Produsele defecte pot fi returnate pentru reparații până la 1 an de la data cumpărării.Reparațiile vor fi prelucrate prin intermediul producătorului, vom asista în procedura de reparație în orice mod posibil pentru a accelera procesul.Înainte de orice schimb, un Retur Marfa Autorizația (RMA) trebuie să fie obținute prin eBay messageing la vânzător.Orice produse returnate la noi, fără o RMA va fi trimis înapoi la cumpărător la lui/ei de cheltuieli.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare orice marfa.În scopul de a oferi cele mai bune servicii, vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul pozitiv și de 5 stele din DSR sunt viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să eBay mesaj-ne pentru a obține o soluție mai bună, Facem tot posibilul pentru a se asigura că fiecare client 100% mulțumit și de a rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să eBay mesaje de mine prin "MESAJELE MELE" de pe eBay, dacă aveți întrebări despre serviciile noastre sau de inventar sau probleme.Întotdeauna vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri "Prima clasa" servicii în 1-2 zile lucrătoare.Ne străduim să răspundem la toate eBay messagess cât mai repede posibil, dar din cauza de înaltă eBay mesaje de volum se poate lua timp pentru noi de a răspunde.Multumesc anticipat pentru răbdare. (Noastre normale de afaceri oră este luni-vineri 10:00 AM la 7:00 PM ORA de la Beijing.Toate mesajele și ordinele NU vor fi procesate în week-end și de sărbători.)

DESPRE FABRICA NOASTRĂ

Suntem Producator specializat în Pulbere de Acoperire Echipamente în Zhejiang, China.Avem foarte puternice vigoare tehnice și de calitate stricte standard; și capacitate anuală de vânzări este de până la mai mult de 6000 de seturi în fiecare an, în medie.Noastre profesionale personalul tehnic poate oferi dulce de proiectare și de producție în funcție de cerințele diferite ale clienților.Principalele produse sunt Manuală sau Automată Electrostatic cu Pulbere Sistem de Acoperire, strat de Vopsea de mașini, Pistoale de Pulverizare Automate Oscilanta Sistem, Combinat Sistem de Control, Pulbere de Pulverizare Cabina, Venturies, rezervoare, pompe de pulbere, titularul și duze, HV cascade, furtunul de pulbere tuburi, Sistem de Recuperare, Vindeca Cuptor, Linia de Producție și așa mai departe, protejarea mediului și de economisire a energiei, de înaltă tehnologie și ușor de utilizat, care sunt utilizate pentru diferite medii de viață cu succes, cum ar fi Electrice, Aparat ,mecanism, Piese Auto, alte Industrii, și livrate peste tot în lume.În prezent, avem o mulțime de primire favorabilă din diferite țări.Noi en-gros și OEM, orice cereri sunt binevenite!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Andre312  — 

    All good, thank you