6pcs Copilul Jucarie Baie Broasca Distracție Mini Fantana Jucărie de Apă Baie de Înot cu Apă Interactive Jucarii pentru Copii Pentru Copii Fete Băiat Cadou

7.75lei 5.34lei

Etichete: fantana de baie copil jucărie, fals broasca, ratusca de jucarie, copilul jucărie de apă, lemn jucării toddler, africa de vinil, stea de mare fântână baie jucărie, pat pentru copii din lemn, rață de plastic, broasca de cauciuc.

SKU : c1039 Categorie:Jucării Clasice
Distribuiti:
Descriere

 • Origine: NC(de Origine)
 • Caracteristici: Baie
 • Tip: Cognitive Jucărie Plutitoare
 • Certificare: CE
 • Gen: Unisex
 • Coduri de bare: No
 • Material: Plastic
 • Animale: Alte
 • Avertizare: Nici unul
 • Varsta Recomanda: 7-12m, 13-24m
 • Nume De Brand: MezoJaoie

$7.95 USD

$USD 1.6

$USD 1.97

$USD 1.97

$USD 1.93

$USD 0.00

$USD 8.97

$USD 3.39 Puncte:

1、Amuzant Cadă de baie Jucarii pentru Copii Baieti Fete: O broasca drăguț cu 5 jet de apă atașamente.Cada de baie jucarie geanta include 1 broasca verde, 1 spray de pasăre, 1 frunză de lotus, 1 lotus pod, 1 coroana și 1 mini minge.Aceste copii jucarii de baie face baie de ușor și distractiv.

2、Interactive Jucărie pentru Copii: Acest cadă de baie pentru copii jucărie este o mini fantana de jucărie într-o cadă de baie sau piscină.Culorile vii si forma de cerc stimulează simțurile copilului, și contrast ridicat sprijină dezvoltarea timpurie.Ajuta fetele și băieții dezvolta coordonarea mana-ochi pentru jocuri interactive.

3、Sigur și Durabil: în condiții de Siguranță și durabile pentru copii automată baie de jucărie, din BPA-free, material ABS. 3 baterii AAA sunt necesare, dar NU sunt incluse.Rezistent la apă și anti-scurgere design asigură că copilul dumneavoastră este în siguranță în baie.După instalarea bateriei, asigurați-vă că șurubul este strâns.

4、Ușor de utilizat Set Jucărie pentru Copii: După instalarea bateriei și de etanșare de la capac, deschide cadă.Jucăria va începe atunci când vine în contact cu apa.Puteți înlocui accesoriu pe partea de sus de broasca, iar apoi va automat de pulverizare a apei.Ea are, de asemenea, 2 spray de viteze care pot fi ajustate.

5、Un Cadou Ideal pentru Băieți și Fete: broasca baie set de jucării este o distracție și magic de jucării, care va face fete și copii mici se bucură de baie.Cadoul ideal pentru aniversări și sărbători de Crăciun, făcându-vara amuzant pentru copii.

Descriere:

Timp scăldat este foarte potrivit pentru multi-senzoriale, de explorare, de a stabili bune abilitati motorii și matematică devreme, să stabilească relația părinte-copil și de a îmbunătăți somn.Această baie de jucărie de la noi este foarte drăguț, interesant și foarte compact, potrivit pentru mâini mici.Jucărie atrage copiii să se scalde.Potrivit pentru copii 1 2 3 4 5. Un cadou minunat pentru botezuri, petreceri, zile de naștere, de Crăciun și de Anul Nou.

Pașii pentru utilizare:

Pasul 1: Deschideți capacul bateriei și instala 1 baterie AAA în partea de jos.

Pasul 2: Instalați 2 baterii AAA pe partea de sus.

Pasul 3: Închideți capacul bateriei cu o secure șurub.

Lista De Ambalare:

1*Broasca Verde

1*Stropeste Pasăre

1*Frunze De Lotus

1*Lotus Pod

1*Coroana

1*Mini Minge

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii